Minicursus voor jonge creatievelingen | € 7,50

WAT VOOR CURSUS IS HET?

Ik heb deze cursus gemaakt, omdat ik veel jonge mensen ontmoette die het leuk vinden om vaker creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken. Daar word ik heel blij van! Met deze cursus kun je lekker creatief aan de slag én leer je over vormen, licht, kleur, perspectief en nog veel meer.

Deze cursus heeft twee doelen. Ten eerste om jou te leren hoe je beter en realistischer kunt tekenen of schilderen. Ten tweede om jou creativiteit te stimuleren. Tijdens elke les krijg je stap-voor-stapinstructies waarmee je iets belangrijks leert. Daarna geef ik je meer vrijheid in een opdracht. Dan wil ik dat je het geleerde toepast en gebruik maakt van jóu creativiteit.
In de laatste les van de cursus maken we een zelfportret. Alle voorgaande lessen bereiden jou daar op allerlei verschillende manieren op voor.

Elke les duurt ongeveer twee uur. En na de les geef ik je steeds een opdracht die je kunt doen als je zin hebt om nóg meer te maken... Aan het einde van de les kun je je gemaakte werk ook naar mij opsturen.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze cursus is bedoeld voor jonge mensen die graag wat meer creatief bezig zouden willen zijn. De leeftijd heb ik geschat op 10 jaar of ouder. Ben je bijvoorbeeld 15 jaar, maar teken je niet zo vaak, dan is deze cursus een goede oefening voor je! Heb je al meer ervaring en al veel lessen gehad, dan is deze cursus minder geschikt. Twijfel je of deze cursus voor jou gemaakt is? Neem contact met mij op.

HOE DOE JE DEZE CURSUS?

De cursus doe je zelfstandig en in je eigen tijd. Je ontvangt bij je bestelling een pdf-bestand waarin een boekje staat. Aan de hand daarvan kun je de 5 lessen van elk circa 2 uur volgen op de momenten die jou goed uitkomen. Op je gemaakte werk kun je feedback van mij ontvangen. Meer informatie daarover staat in het boekje.

Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

WAT KOST DEZE CURSUS?

De cursus kost €7,50. Deze prijs is incl. feedback op het gemaakte werk. 

WAT HEB JE NODIG VOOR DEZE CURSUS?

Tekenpotlood (HB) en tekenpapier, kleurpotloden, zwarte fineliner, liniaal, schaar en lijm, verf (bij voorkeur acrylverf. Als je dit nog niet in huis hebt, raad ik je aan om verf van Talens (Art Creation of Amsterdam) te kopen), kwasten, oude kranten en tijdschriften, fruit. 

Bestellen